nieuws

What to know before switching your business to VoIP

Posted on: February 15, 2017 | Categories: VoIP voor bedrijven

You are not an telecommunication expert but you understand how VoIP business system functions and what are its benefits. That's great! But how do you switch to using Voice Over IP telephony. No worries! Here are some steps to follow trough.

Voordelen van VoIP technologie

Posted on: September 14, 2016 | Categories: VoIP voor bedrijven

Waarom zou VoIP een betere keuze zijn voor je bedrijf dan elke andere oplossing? Voice over IP werd ontwikkeld om toegang te verkrijgen tot mondelinge communicatie overal ter wereld, zonder enige hoge telefonie rekeningen. ƉƩn van de eerste taken bij het opstarten van een onderneming, is het verzekeren dat er een betrouwbaar telefonie systeem in het bedrijf aanwezig is, ongeacht hoe groot of klein het is.

ITAF werft een VoIP engineer aan!

Posted on: August 15, 2016 | Categories: ITAF Nieuws

Momenteel zijn wij op zoek naar een VoIP engineer om ons team te vervolledigen in Belgrado of Novi Sad. Als je op zoek bent naar een nieuw avontuur, dan is dit misschien wel de geschikte job voor jou!

Waarom VoIP de beste oplossing is voor startende ondernemingen

Posted on: August 03, 2016 | Categories: VoIP voor bedrijven

Aangezien telefonie een must is voor elk bedrijf, is het zeer belangrijk om vanaf het begin de juiste keuze te maken. De juiste telefonie infrastructuur moet niet alleen betaalbaar zijn voor gelimiteerde budgetten, maar ook de mogelijkheid bieden om de groei van het bedrijf te volgen.

Zoek

Top Posts

Categories

Newsletter

Ā